Gewaarborgd transport met de vrachtautoverzekering

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf en is vaak verantwoordelijk voor producten van andere bedrijven. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

De verzekering van uw vrachtwagen(s) is maatwerk. Niet iedere ondernemer loopt immers dezelfde risico’s en geen vrachtwagen of lading is gelijk. Vrachtwagenverzekeringen zijn er dan ook in veel varianten. Deze zijn afhankelijk van de soort combinatie, de risico’s en aanvullende verzekeringen, zoals rechtsbijstand.

Er zijn verschillende aantrekkelijke vrachtautoverzekeringen die wij voor u kunnen afsluiten. Om u van het beste advies en de beste premie te voorzien is het belangrijk om een beeld te hebben van uw vrachtwagenpark en de distributietaken die uw bedrijf op zich neemt. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak.

Dekkingsvormen

Net als bij personenauto’s bent u verplicht tenminste een WA-verzekering af te sluiten. Deze kunt u uitbreiden met onder andere een gedeeltelijke casco-dekking. De vrachtwagen is dan ook verzekerd tegen onder meer diefstal, brand, ruitbreuk en storm. Een volledige cascodekking vergoedt ook de schade die uzelf veroorzaakt.

Aanvullende verzekeringen

De verzekering van uw vrachtauto is uit te breiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals een inzittendenverzekering en rechtsbijstandsdekking. Op die manier zijn de ziektekosten voor een passagier meeverzekerd bij calamiteiten en kunt u bij een verkeersconflict juridische hulp inschakelen.

Lagere premie

Acht u de kans klein dat u een beroep hoeft te doen op uw vrachtwagenverzekering? Dan kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico te verhogen waardoor u minder premie hoeft te betalen. Verder tellen voor de trede vaak niet alleen de schadevrije jaren mee. Ook de rijervaring van de bestuurder telt mee.

Wilt u een op maat gesneden verzekering voor uw vrachtwagen(s)? Wij helpen u graag op weg. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

  • Ja, ik heb interesse