Persoonlijk & onafhankelijk

Voor uw inboedel, (vakantie)woning, auto en andere bezittingen geven wij u persoonlijk en op maat gesneden advies. Voor de beste schadeverzekering die bij uw situatie en bezittingen past weten wij bij welke maatschappij u de beste voorwaarden krijgt. Dit is namelijk erg verschillend en afhankelijk van uw behoefte en situatie. Doordat wij een volmacht hebben bij 21 maatschappijen kunnen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding geven voor uw schadeverzekering.

“Door onze samenwerking met 21 verzekeringsmaatschappijen kunnen wij pakketten samenstellen met een combinatie van verzekeringen en 15% korting op de premie, hierin zijn wij uniek want elders kan dit alleen als je alles bij 1 verzekeraar onderbrengt”

Wij staan voor u klaar!

Wij kunnen ons voorstellen dat u af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Onze adviseur helpt u graag op weg bij het vinden van de juiste verzekeraar. Neem gerust contact met ons op zodat we dit bij u thuis bespreken of door middel van een polisoverzicht precies voor u op een rij kunnen zetten. Daarbij helpen wij u ook bij het afhandelen van schade. U geeft aan ons door wat er is gebeurt en welke schade u heeft, dan regelen wij de rest. Wij vragen ieder jaar offertes op zodat we u de beste premie tegen vergelijkbare voorwaarden kunnen bieden. Daarvoor hebben we zeer geavanceerde software die jaarlijks de beste polissen voor u uitzoekt tegen het laagste tarief.

Profiteer direct!

  • Een jaarlijkse check up van al uw verzekeringen.
  • Doordat wij volmacht hebben bij 21 maatschappijen een ruime keus.
  • Een aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.
  • Iemand die uw verzekeringsbelangen behartigt

  • Ja, ik heb interesse