Onafhankelijk advies

De meeste verzekeraars bieden standaard verzekeringspakketten aan voor bedrijven. Als onafhankelijk tussenpersoon hanteren wij liever een aanpak op maat. Door onze jarenlange expertise kunnen wij een pakket voor u samenstellen dat past bij uw behoefte. Eerst maken wij een verzekeringstechnische risicoanalyse. Vervolgens bekijken we welke risico’s u het beste kunt verzekeren en welke risico’s u beter op een andere manier kunt afdekken. Voorkomen is immers beter dan genezen. Door de persoonlijke risicoanalyse kunnen we u een verzekering op maat geven zodat u nooit te veel betaalt voor risico’s die u niet loopt.

“Doordat wij digitaal werken, geen duur kantoor hebben en alle administratieve zaken zoals bijv. schadeafhandeling outsourcen zijn wij flexibel en goedkoop en kunnen wij onze tijd volledig aan de klant besteden”

Alleen het beste

Doordat we toegang hebben tot de volmacht van de 20 grootste maatschappijen kunnen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding leveren. Vaak blijft het niet bij het bespreken van uw verzekeringszaken alleen. We sparren bijvoorbeeld met veel ondernemers in bredere zin over hun bedrijfsvoering en de veiligheid van panden, voorraad en vervoersmiddelen. Op die manier vermindert u de risico’s en kunnen wij u een nog betere verzekering bieden. We stellen ons netwerk met collega-ondernemers graag voor u open.  Mocht u toch schade hebben dan handelen wij uw verzekeringszaken af. U geeft aan ons door wat er is gebeurt en wat voor schade uw heeft, dan zorgen wij voor de rest.

Profiteer direct

  • Keuze uit meerdere maatschappijen.
  • Een vast contactpersoon.
  • De beste voorwaarden.
  • Een partner met aantoonbare jarenlange expertise.
  • Iemand die uw verzekeringsbelangen behartigt.
  • Ja, wij hebben interesse