• Ja, ik heb interesse


Verzekerd van een onbezorgde vakantie

Met een goede (doorlopende) reisverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over calamiteiten tijdens uw vakantie. Deze tijd van ontspanning kan abrupt verstoort worden door ongevallen en diefstal. Met een reisverzekering wordt de schade vergoed.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. U kunt kiezen uit twee types reisverzekeringen tegen lage premies. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft nooit meer na te denken over uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

Neem contact met ons op voor advies over de zaken waarvoor u verzekerd wilt zijn. Wij sluiten dan een reisverzekering voor u af die u verzekerd van alle wensen om onbezorgd op vakantie te gaan. Ook kunnen we u adviseren over extra mogelijkheden.

Annuleringsverzekering

De annuleringsverzekering dekt de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag. Ook wanneer u uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, vallen de resterende kosten onder de dekking van deze verzekering.

Bent u op zoek naar een reisverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan kunnen wij u adviseren en een goede reisverzekering voor u afsluiten.

Voordelen van een reisverzekering:

  • Schade wordt vergoed.
  • Ziektekosten in het buitenland worden vergoed.
  • Schadeloosstelling bij diefstal.
  • Autoreparatie wordt vergoed, bij aanvullend.
  • Scherpe premie en aantrekkelijke voorwaarden.