• Ja, wij hebben interesse


Sta sterk met een eigen juridisch team

Jaarlijks heeft een derde van alle Nederlanders rechtshulp nodig. Een conflict kan sneller ontstaan dan veel mensen denken. Een meubelzaak kan bijvoorbeeld een verkeert bankstel afleveren en weigeren om deze om te ruilen. Of uw baas denkt van de een op de andere dag uw arbeidscontract te kunnen beëindigen.

Als u met juridische procedures of een rechtszaak te maken krijgt, komen er flinke kosten op u af. Een advocaat kost al gauw 150 euro per uur. Een goede rechtsbijstandverzekering dekt gelukkig alle kosten. Voor slechts enkele euro’s per maand bent u verzekerd van professionele juridische hulp wanneer u die nodig heeft.

Verschillende dekkingen

Er zijn verschillende vormen van rechtsbijstandverzekeringen. De twee belangrijkste zijn de gezinsrechtsbijstand en motorrijtuigen rechtsbijstand.

Gezinsrechtsbijstand

De gezinsrechtsbijstand helpt u en uw familieleden bij geschillen met bijvoorbeeld leveranciers die hun beloften niet nakomen. Werkgevers die dreigen met ontslag en schadezaken waarbij de schuldigen niet willen betalen.

Motorrijtuigen rechtsbijstand

Met de motorrijtuigen rechtsbijstand bent u verzekerd van hulp bij conflicten die op uw auto of motor betrekking hebben.

Bent u op zoek naar een rechtsbijstandverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Bovendien kunnen we de verzekering voor u afsluiten en aantrekkelijke premies en voorwaarden bedingen.