• Ja, ik heb interesse


Snel weer onderweg na pech

Het maakt niet uit wanneer het gebeurt: pech onderweg komt altijd ongelegen. Met de pechhulpverzekering weet u in elk geval zeker dat u snel uw reis kunt vervolgen.

Als u stil komt te staan, is één telefoontje voldoende om snel technische hulp ter plaatse te krijgen. In Nederland kunt u daar 24 uur per dag, zeven dagen in de week op rekenen. Ook in uw eigen woonplaats! Heeft u pech op de snelweg? Dan kunt u ook gebruik maken van de gele praatpalen.

Altijd mobiel

De pechhulpverleners kunnen u in de meeste gevallen weer op weg helpen. Mocht dit vanwege de aard van het mankement onmogelijk zijn, dan wordt uw auto weggesleept naar uw garage of dealerbedrijf. Is reparatie niet direct mogelijk, dan heeft u recht op gratis vervangend vervoer.

Ook buiten Nederland

Bent u regelmatig buiten Nederland onderweg? Dan kunt u kiezen voor een verzekering met Europese dekking. U bent dan niet alleen verzekerd voor de basis pechhulp. Want ook voor transport, stalling, repatriëring en extra kosten die u noodgedwongen moet maken bent u dan verzekerd, bijvoorbeeld als uw auto niet direct te repareren is.

Wilt u altijd mobiel zijn en blijven maar niet teveel betalen? Sluit dan neem dan contact met ons op. Wij sluiten direct een goede verzekering voor u af.

Wilt u altijd mobiel zijn en blijven maar niet teveel betalen? neem gerust contact met ons op.