Onafhankelijk tussenpersoon

Wij geloven in een persoonlijke aanpak met een efficiënte kosten structuur. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om geen duur kantoorpand te betrekken, maar vanuit een digitaal kantoor te werken en de administratieve diensten uit te besteden aan een gespecialiseerde partner, Risk Assuradeuren in Nieuwegein. Daardoor hebben wij tijd om u persoonlijk advies te geven over zaken die er echt toe doen. Een ander voordeel van onze opzet is dat wij voor u als klant altijd bereikbaar zijn, of het nu door de week of in het weekend is, overdag of in de avond, mocht u ons nodig hebben dan kunnen wij u altijd helpen.

Duidelijk en realistisch

Door de menselijke controle en inzichten in de beschikbare producten in de financiële branche kunnen wij u duidelijke en realistische verwachtingen bieden over wat uw verzekeringspakket voor u betekent. Daarbij zijn wij ook beter op de hoogte van wat wij u leveren waardoor dit betrouwbaarder is.

Voorkomen is beter dan genezen.

Met de persoonlijke inventarisatie kunnen wij u adviseren over wat u echt nodig heeft. Daarnaast voorzien wij u van informatie waarmee u veel schade kunt voorkomen of vermijden. Het verminderen van de risico’s is in ieders belang.

Hierdoor heeft u geen onnodige verzekeringen, waardoor u een betere prijs-kwaliteit verhouding krijgt.

Neem gerust contact op voor een scan van uw huidige pakket.

  • Wij bezoeken u graag thuis of op kantoor
  • Ook in de avonduren of weekend