• Ja, ik heb interesse


Uw kostbaarheden goed verzekerd

Kostbaarheden kunnen voor veel mensen verschillende betekenissen hebben. Voor de een is een vleugel, kunst en op maat gemaakte sieraden kostbaar, terwijl een andere persoon flink geïnvesteerd heeft in een gamecomputer, een dure geluidsinstallatie en goede schermen. Dit zijn kostbare zaken die al snel buiten de dekking van uw inboedelverzekering vallen.

De kostbaarhedenverzekering biedt dekking aan waardevolle voorwerpen of verzamelingen als die door een oorzaak van buitenaf beschadigd, vermist of verloren raken. Bijna alle schadeoorzaken zijn gedekt.

Kostbaarheden die u zoal kunt verzekeren zijn: kunst, antiek, lijfsieraden en instrumenten zoals muziekinstrumenten maar ook foto-, film- en videocamera’s.

Ook dekking buitenshuis

De kostbaarhedenverzekering sluit u meestal per eigendom af en biedt dekking voor waardevolle spullen over de hele wereld. Ook als u ze buitenshuis meeneemt. Draagt u graag uw exclusieve sieraden terwijl u buiten bent? Of heeft u een gamelaptop die u ergens naartoe meeneemt? Dan is het verstandig om ook te kiezen voor dekking buitenshuis.

Heeft u kostbare spullen die u wilt verzekeren tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan geven wij graag advies en zoeken de beste verzekering voor uw spullen en wensen uit.