• Ja, ik heb interesse


Onbekommerd op reis met uw camper

Omdat een camper al een rijdend voertuig is heeft u hier een andere verzekering voor nodig dan voor de caravan of vouwwagen. Net als de twee eerdergenoemde mobiele woningen geeft uw kampeerauto u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te wonen waar u maar wilt. Een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.

Een goede kampeerautoverzekering is onmisbaar voor iedereen die houdt van de onafhankelijkheid die een camper biedt. Naast de verplichte WA-verzekering kunt u kiezen voor een gedeeltelijke of een volledige cascodekking. Net als bij een autoverzekering kunt u ook de polis uitbreiden met een ongevallen- en schadeverzekering voor inzittenden en rechtsbijstand.

Bel ons voor een adviesgesprek. Wij kunnen u vertellen welke verzekering het beste past bij uw wensen.

Schadevrije jaren

Net als bij een autoverzekering bouwt u ook met uw kampeerauto schadevrije jaren op. Deze kunt u later volledig meenemen na overlegging van een originele royementsverklaring. Ook de schadevrije jaren die u al heeft opgebouwd met een andere auto kunt u meestal meenemen. U moet dan een verklaring van uw autoverzekeraar overleggen.

Extra korting

U kunt de premie van uw kampeerautoverzekering natuurlijk verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico en het is vaak mogelijk om extra korting te krijgen als u de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Dit voordeel kan soms oplopen tot meer dan tien procent! Wij kunnen u adviseren over pakketverzekeringen die passen bij uw bezittingen en deze voor u afsluiten.