• Ja, ik heb interesse


Geen risico nemen met de spullen in uw woning

Weet u welke spullen u in uw huis heeft staan? Als u een lijstje in uw hoofd maakt en deze daarna controleert komt u er waarschijnlijk achter dat u meer spullen heeft dan waar u zich bewust van bent. Het gaat dan niet alleen om meubels. Het gaat ook om kleding, verzamelingen, apparatuur, keukenspullen, gereedschap en de gordijnen. We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat.

Met een goede Inboedelverzekering bent u verzekerd tegen schade aan deze huisraad door bijvoorbeeld brand, schroeien, blikseminslag, diefstal of waterschade. Het is wel belangrijk dat u jaarlijks de waarde van uw inboedel in de gaten houdt tegen onderverzekering.

Onderverzekering

Zodra de waarde van uw inboedel hoger is dan de verzekerde waarde op uw polis, is er sprake van onderverzekering. U kunt dit voorkomen door jaarlijks de inboedelwaardemeter in te vullen. Hiermee controleert u of de dekking van uw verzekering nog toereikend is. Dit is belangrijk, want bij onderverzekering keren verzekeraars niet de volledige schade uit.

U zoekt een inboedelverzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan adviseren wij u graag. Ook kunnen we voor u een aantrekkelijke premie bedingen bij de verzekeraars, vooral als u de inboedelverzekering combineert met andere verzekeringen.