• Ja, wij hebben interesse


Met de extra kostenverzekering snel weer aan de slag na een calamiteit

Het verhuizen naar een nieuw pand na schade om uw bedrijfsprocessen voort te zetten brengt veel extra kosten met zich mee. Met een goede extra kostenverzekering worden de extra kosten voor bijvoorbeeld de huur van uw tijdelijke bedrijfspand en apparatuur vergoed. Op die manier kunt u spoedig uw werkzaamheden hervatten.

Afhankelijk van uw werkzaamheden en de grootte van uw bedrijf is er te kiezen uit meerdere verzekeringen voor de dekking van extra kosten. Wij adviseren u graag over de bestaande verzekeringen die aantrekkelijk zijn voor uw bedrijf.

De extra kosten verzekering is met name bedoeld voor ondernemers die aan een bescheiden investering genoeg hebben om hun werkplek te herstellen. Bijvoorbeeld als u geen eigen bedrijfspand nodig heeft om uw omzet te kunnen continueren. Heeft u een andere vormgeving voor de activiteiten in uw bedrijf, neem dan ook contact met ons op. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden voor een passende verzekering. Wij zijn altijd op zoek naar schade-oplossingen voor elke bedrijfsvorm.

Extra kosten verzekering of andere oplossing?

De extra kostenverzekering verzekert echter geen omzetderving. Dus als de schade invloed heeft op uw winst is een bedrijfsschadeverzekering eventueel beter geschikt voor uw situatie. Wij adviseren u graag over de beste verzekering voor uw bedrijf.

Voordelen van de extra kostenverzekering

  • Dekking van de tijdelijke kosten voor het hervatten van werkzaamheden.
  • Geschikt voor ondernemers die geen eigen bedrijfspand nodig hebben voor hun activiteiten.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.