• Ja, wij hebben interesse


Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt privé-vermogen

Bent u bestuurder, commissaris of toezichthouder van een vennootschap? Dan kunt u aansprakelijk worden gesteld in uw privévermogen. De rechter kan de onderneming veroordelen en u kunt hoofdelijk aansprakelijk worden gehouden. Dit kan u geld kosten uit uw privévermogen. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering dekt dit risico af.

Ook voor een onbedoelde fout en illegale of onverantwoordelijke daden van uw medebestuurders kunt u als bestuurder aansprakelijk worden gesteld. In dat geval kan ook uw privévermogen worden gevorderd. De bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering verzekert u tegen dit risico en de juridische kosten die u in een dergelijke situatie moet maken.

Loopt u risico om als bestuurder aansprakelijk te kunnen worden gesteld?

Bent u bestuurder en weet u niet of u aansprakelijk kan worden gesteld? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over de risico’s die u loopt en welke bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering het beste bij uw situatie past. Mocht u dan als bestuurder aansprakelijk worden gesteld dan weet u dat uw eigen privévermogen veilig is.

Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Voordelen van de bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

  • Dekking van aansprakelijkheid bestuurders, commissarissen en toezichthouders.
  • Ook juridische kosten van eventueel verweer worden vergoed.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.