• Ja, wij hebben interesse


Bedrijfsauto verzekering: de zakelijke autoverzekering op maat

De meeste bedrijven hebben minimaal één personenauto, bestelwagen of bus die zakelijk wordt gebruikt. Met een bedrijfsautoverzekering krijgt u een verzekering met goede voorwaarden, voordelige premie en een verzekering passend bij het wagenpark van u bedrijf. Of het nu om één auto gaat of juist tientallen bedrijfswagens.

U kunt kiezen uit drie standaardpolissen: WA, WA-plus of All Risk. De WA-plus bedrijfsautoverzekering dekt -naast natuurlijk de wettelijke aansprakelijkheid- onder meer schade die is ontstaan door diefstal, brand, storm of hagel. De All Risk bedrijfsauto verzekering dekt ook schade die door eigen schuld is ontstaan.

Door ons meer te vertellen over uw bedrijfswagens en de doelstellingen waarmee u en uw medewerkers rijden kunnen wij een passende zakelijke autoverzekering voor u afsluiten.

Bedrijfsautoverzekering uitbreiden

U kunt uw zakelijke autoverzekering desgewenst uitbreiden met bijvoorbeeld een ongevallen inzittendenverzekering en een verkeersrechtsbijstandverzekering. Wat voor uw situatie de beste oplossing is, bepalen wij graag samen met u. Maak gerust een afspraak of kom langs op ons kantoor.

Het is altijd verstandig om een inzittendenverzekering toe te voegen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiering van eventuele ziektekosten die door een ongeval veroorzaakt worden bij passagiers. Die hoeft u dan ook niet uit eigen vermogen te betalen.

Heeft u het ook eens meegemaakt dat u een onoverzichtelijke kruising overstak en iemand van rechts over het hoofd zag? Of een discussie over de rijbanen bij een smalle weg waardoor er krapte ontstaat en een ongeluk. Daarom is ook een verkeersrechtsbijstandsverzekering van belang. Soms zijn er botsende visies over een verkeersongeval.

Voordelen van de zakelijke autoverzekering

  • Uw bedrijfsauto’s zo eenvoudig of uitgebreid verzekerd als u zelf wilt.
  • Eenvoudig uit te breiden met een ongevallen inzittendenverzekering
  • Eenvoudig uit te breiden met een verkeersrechtsbijstandverzekering.
  • Na het eerste jaar per direct opzegbaar.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.