• Ja, wij hebben interesse


Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor ondernemers

De gevolgen van arbeidsongeschiktheid zijn voor ondernemers enorm. Als u als ondernemer of ZZP-er arbeidsongeschikt wordt gaat de overheid ervan uit dat u uw eigen zaken heeft geregeld. U heeft dus geen recht op een uitkering vanuit de AWBZ. Speciaal daarom is er de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer.

Jaarlijks krijgen één op de tien ondernemers te maken met arbeidsongeschiktheid. Dat zijn kansen die u liever niet voor lief neemt. Als u door arbeidsongeschiktheid geheel of gedeeltelijk moet stoppen met werken, vallen uw inkomsten of een deel daarvan weg. De arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer keert in zo’n geval elke maand een bedrag uit. Daardoor kunt u verder leven zonder grote financiële zorgen.

Wij adviseren u graag over een arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij uw persoonlijke situatie wensen past.

Arbeidsongeschiktheid als ondernemer zelf regelen

Omdat u niet kunt terugvallen op sociale verzekeringen is het belangrijk om uw risico’s en de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid als ondernemer goed in kaart te brengen. Wij helpen u graag met het maken van uw afwegingen.

U kunt ervoor kiezen om uw huidige inkomen te verzekeren, maar u kunt ook kiezen voor een lager inkomen bij arbeidsongeschiktheid waardoor u een lagere premie betaalt. Neem gerust contact met ons op voor een adviesgesprek en de beste keuze voor uw persoonlijke situatie.

Kenmerken van de arbeidsongeschiktheidsverzekering ondernemer

• Zekerheid van inkomen voor ondernemers.

• Maandelijkse uitkering bij volledige of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

• U kunt zelf de hoogte en duur van de uitkering bepalen.

• U kunt kiezen uit verschillende dekkingsvarianten.

• Scherpe premies omdat wij de beste aanbiedingen voor u vergelijken en voor u een goede premie kunnen bedingen.